CategoriesKeshilla Receta

Pulë e pjekur me Perime

Shfaqni një gatim të përsosur dhe një ndjesi të shkëlqyer të dashurve tuaj. Qofshi një darkë e këndshme, apo një drekë e zbukuruar, me këtë vakt është e garantuar për t’u dhënë të gjithëve një përvojë të mirë.

Përbërësit


Ju do të duhet vetëm disa përbërës të thjeshtë për të bërë copëza derri të pjekura. Matjet e sakta janë renditur në kartën e recetës më poshtë. Këtu është një përmbledhje e asaj që ju nevojitet: Kripë Kosher dhe piper i zi: Nëse përdorni kripë të mirë, duhet të zvogëloni sasinë që përdorni, ose gjellë mund të përfundojë shumë e kripur. Erëza: Përdoni pluhur speci djegës dhe hudhra. Paprika e tymosur është një tjetër mundësi e shijshme. Sigurohuni që erëzat që përdorni janë të freskëta! Një erëz e ndenjur lehtë mund të prishë një pjatë. Bërxolla e derrit: Mund të jenë pa kocka ose me kocka, megjithëse preferohen të blihen pa kocka, mund të jenë të trasha ose të holla. Udhëzimet janë dhënë në kartën e recetës më poshtë.

Si të piqni bërxollën e derrit?

 

1. Hidheni përbërësit në mish. Filloni duke miksuar erëzat me mishin.

2. Piqeni në pianurë. Skuqeni për dy minuta në cdo anë. Nëse bërxolla është e hollë, atëherë do thotë që janë bërë. Kontrolloni temperaturën e brendshme të bërxollës për t’u siguruar.

3. Nëse bërxolla juaj është e trashë, hapi juaj tjetër është që t’i pjekni në furrë 2230 ° C derisa të jenë gatuar (40 ° C), rreth 10 minuta.

4. Pushimi. Lërini të pushojë para se ta servirni, sepse kjo lejon që lëngjet të vendosen dhe rishpërndahen, duke e mbajtur bërxollën e derrit të këndshme dhe të lëngshme.

CategoriesReceta

Bërxolla të pjekura

Shfaqni një gatim të përsosur dhe një ndjesi të shkëlqyer të dashurve tuaj. Qofshi një darkë e këndshme, apo një drekë e zbukuruar, me këtë vakt është e garantuar për t’u dhënë të gjithëve një përvojë të mirë.

Përbërësit


Ju do të duhet vetëm disa përbërës të thjeshtë për të bërë copëza derri të pjekura. Matjet e sakta janë renditur në kartën e recetës më poshtë. Këtu është një përmbledhje e asaj që ju nevojitet: Kripë Kosher dhe piper i zi: Nëse përdorni kripë të mirë, duhet të zvogëloni sasinë që përdorni, ose gjellë mund të përfundojë shumë e kripur. Erëza: Përdoni pluhur speci djegës dhe hudhra. Paprika e tymosur është një tjetër mundësi e shijshme. Sigurohuni që erëzat që përdorni janë të freskëta! Një erëz e ndenjur lehtë mund të prishë një pjatë. Bërxolla e derrit: Mund të jenë pa kocka ose me kocka, megjithëse preferohen të blihen pa kocka, mund të jenë të trasha ose të holla. Udhëzimet janë dhënë në kartën e recetës më poshtë.

Si të piqni bërxollën e derrit?

 

1. Hidheni përbërësit në mish. Filloni duke miksuar erëzat me mishin.

2. Piqeni në pianurë. Skuqeni për dy minuta në cdo anë. Nëse bërxolla është e hollë, atëherë do thotë që janë bërë. Kontrolloni temperaturën e brendshme të bërxollës për t’u siguruar.

3. Nëse bërxolla juaj është e trashë, hapi juaj tjetër është që t’i pjekni në furrë 2230 ° C derisa të jenë gatuar (40 ° C), rreth 10 minuta.

4. Pushimi. Lërini të pushojë para se ta servirni, sepse kjo lejon që lëngjet të vendosen dhe rishpërndahen, duke e mbajtur bërxollën e derrit të këndshme dhe të lëngshme.