Pork
Lemons
Onions
Potatoes
Oranges

Bërxolla të pjekura

Shfaqni një gatim të përsosur dhe një ndjesi të shkëlqyer të dashurve tuaj. Qofshi një darkë e këndshme, apo një drekë e zbukuruar, me këtë vakt është e garantuar për t’u dhënë të gjithëve një përvojë të mirë.

Përbërësit Kryesorë

Bërxolla

Perime të Freskëta

Verë e kuqe

Vlerat Ushqimore

Rrit Tensionin

Vitaminë A

Vitaminë D

Vitaminë C

Omega 3

Proteina

Chicken
Lemons
Onions
Potatoes
Oranges

Pulë e pjekur me Perime

Asgjë nuk e zëvendëson një pulë të pjekur mirë dhe të shoqëruar me perime. Eshtë një element i rëndësishëm duke ju garantuar një pjatë me të gjitha proteinat dhe vitaminat e nevojshme te trupit.

Përbërësit Kryesorë

Pulë e Pjekur

Qepë

Patate të Pjekura

Vlerat Ushqimore

Ndjesi Qetësuese

Omega 3

Vitaminë C

Vitaminë B12

Rregullon Tensionin

Hekur