Kontakt dhe Vendndodhje

Nëse jeni të interesuar për produktet, apo bashkëpunim jemi në shërbimin tuaj.

Adresa

Yzberisht, Tirane

Info Kontakti

Cel: 0689027049

Dërgo Mesazh